Πρόσκληση σε ομιλία για το συνέδριο γλαυκώματος


Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία του κ. Marc Töteberg, την Παρ 12 Απρ, 16.30 στο συνέδριο του Γλαυκώματος (11-13/4) στο ξενοδοχείο Grande Bretague.

O κ. Marc Töteberg, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ζυρίχης, Ελβετίας, είναι χρήστης του CycloG6, Iridex, εδώ και 3 έτη και θα αναφερθεί στα οφέλη της θεραπείας του γλαυκώματος με μικροπαλμούς.

Το CycloG6 με μικροπαλμούς, είναι η επαναστατική επιλογή θεραπείας γλαυκώματος έναντι φαρμακευτικής αντιμετώπισης ή χειρουργείου.


Το CycloG6 επιτυγχάνει θερμική διέγερση των ιστών, προσφέροντας θεραπευτικά αποτελέσματα χωρίς να τους καταστρέφει, επιτυγχάνοντας πτώση πίεσης τάξεως 30% από την πρώτη εβδομάδα και μακρόχρονα αποτελέσματα [1]. Η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση για το γλαύκωμα, χωρίς παρενέργειες, επαναλήψιμη, χωρίς καμία καταστροφική συνέπεια στους ιστούς και με ελάχιστες έως καθόλου μετεγχειρητικές φλεγμονές.

Για να συμβουλευτείτε μία ενδεικτική βιβλιογραφία peer reviewed ερευνών πατήστε εδώ.
Επίσης εδώ θα βρείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο για το Laser Cyclo G6 της Iridex, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Ophthalmology Management, Volume: 23, Issue: February 2019, page(s): 46-49”.

Για το brochure του CycloG6 πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το CycloG6 αλλά και άλλα προϊόντα μας, αναζητήστε μας στο περίπτερό μας κατά την διάρκεια του συνεδρίου Γλαυκώματος.

Με εκτίμηση,

Αδαμαντία Μηνά 

Share